Confèrencia-Debat
Viernes 29/6 de 2018
Facultat de Filosofia
Valencia ()

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació celebra aquest divendres 29 de juny la jornada Agendes Edusionades, un encontre sobre educació, cooperació i objectius de desenvolupament sostenible. La jornada comptarà amb un triàleg de cooperació, una conferència impartida per Federico Mayor Zaragoza i la presentació del projecte Territori Willka. Es tracta de l’acte de cloenda del Pla de Formació adreçat al professorat no universitari i té com a activitat central la conferència ‘Educación y ciudadanía global en la nueva era’ que imparteix Mayor Zaragoza.

La jornada començarà a l’Aula Magna de la facultat a les 9:30 hores amb la inauguració de l’acte. A continuació tindrà lloc un Triàleg sobre Cooperació, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb Federico Buyolo, director general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat; Gema Celorio, tècnica d’Educació per al Desenvolupament de Hegoa, i la moderació de Luis Miguel Lázaro, catedràtic d’Educació de la Universitat. A les 12 hores, Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Paz, oferirà la conferència ‘Educació i ciutadania global en la nova era’. El presentarà la professora de la Universitat Maria Jesús Martínez-Usarralde. A les 13 hores es presentarà el projecte Territori Willka: Motivadores socials, en favor de l’educa-acció emancipadora. Presenta Carlos Gómez, projecte Willka.

L’encontre ha sigut organitzat pels vicerectorats d’Ocupació i Programes Formatius i pel d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València junt amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Facultat de Filosofia

Blasco Ibáñez, 30
46010 Valencia