Altres
Domingo 7/10 de 2018
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

DIES: 6 – 7 OCTUBRE 2018
DURANT TOT EL CAP DE SETMANA AL JARDÍ EXTERIOR
Activitats gratuïtes amb l’entrada al Jardí.
DESCRIPCIÓ
Una vegada més amb l’arribada de la tardor des d’ACYS, l’Associació dels amics dels cactus i altres plantes suculentes, ens conviden a gaudir d’un cap de setmana al Jardí al voltant de les plantes més espinoses del món vegetal.
Per una banda, tant dissabte com diumenge, la Plaça Carles Pau s’omplirà de viveristes especialitzats, amb una una secció permanent de venda de cactus per a que no deixeu passar l’oportunitat d’emportar-vos algun exemplar a casa.
A més, ací mateix, podreu gaudir de la mostra del 2º Concurs fotogràfic d’ACYS que enguany versava sobre “Els cactus i suculentes en totes les seues opcions d’imatge”. Trobareu una selecció dels participants i els guanyadors dels premis a la millor planta, flor i composició, d’aquesta edició. Per últim, podreu apuntar-vos al taller gratuït “Cómo fotografiar cactus con el móvil” a càrrec de Bárbara Contelles que tindrà lloc al Jardí exterior a les 12 h. Una trobada per a conèixer millor l’apassionant món dels cactus i les plantes suculentes, autèntics supervivents de les zones més àrides del planeta, on gaudir també de la amplíssima col·lecció del Botànic que trobareu al costat de l’horta del Jardí, on estan els exemplars més grans, i a la Caseta del Romaní, amb els més menuts. Us esperem!

PROGRAMA DE LA JORNADA
DISSABTE 6 OCTUBRE
– Venda de cactus a la Plaça Carles Pau del Jardí, de 10 a 14 h i de 16 a 19h.
– Exposició del 2º Concurs fotogràfic d’ACYS a la Plaça Carles Pau, de 10 a 19h
– Xarrada-taller: “Cómo fotografiar cactus con el móvil”, a càrrec de Bárbara Contelles, a les 12 h
DIUMENGE 7 D’OCTUBRE
– Venda de cactus a la Plaça Carles Pau del Jardí, de 10 a 14 h i de 16 a 19h.
– Exposició del 2º Concurs fotogràfic d’ACYS a la Plaça Carles Pau, de 10 a 19h

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia