lemperador
Música
Sábado 4/2 de 2017   22.30
Deluxe Pop Club
Valencia (El Cedro)
8/10€

Torna Jordi Lanuza al dELUXE, després de celebrar amb nosaltres, el nostre VI Aniversari al 2014. Esta vegada, vindrà a soles, acompanyat amb la seua inseparable acústica.
Inspira és ja un grup de culte de l’escena barcelonina. Després de tres discos amb un creixent reconeixement de pública i crítica –“Cova Placenta” (Cydonia Records 2008), “Escapistes” (Amniòtic 2010) i “Amunt!” (Amniòtic 2013)- ara presenten una nova mutació amb “Greta” (Bankrobber, 2015), on les cançons de Jordi Lanuza brillen amb llum pròpia al capdavant d’una banda consolidada amb Dario Vuelta (baix), Xavi Molero (bateria), Cristian Diana (guitarra elèctrica) i Fer Acosta (Omnichord i guitarra de 12 cordes).

L’Emperador vindrà amb un format un poquet diferent al que ens tenen acostumats, algo més íntim i menys noise. L’Emperador naix un dia de sol imaginant com seria coronar l’Everest. Quatre són els punts cardinals, quatre les estacions de l’any i quatre són les cançons que formen Vuit vuitmils (Mésdemil, 2016) EP de presentació de la banda. El grup sorgeix d’un altre projecte paral·lel, Copo, grup amb cert renom en l’escena pop estatal. Ara han decidit fer el salt al valencià i presenten 4 temes en un disc artesanal, molt cuidat. L’àlbum es va gravar en dues tandes: els talls 1 i 3 (“El nostre primer rècord del món” i “Escalarem l’Everest”) van ser enregistrades al setembre de 2015 i els altres dos (“La dona rellamp” i “Un dia al llac”) al febrer de 2016.

Deluxe Pop Club El Cedro

Poeta Mas y Ros, 42
46022 Valencia