Música
Viernes 5/4 de 2019   21.00
Sala Moon
Valencia (Altres)
15/16€

El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver i la banda valenciana Mai Mai estrenaran els seus respectius treballs en la Sala Moon de la capital del Túria el divendres, 5 d’abril. Oliver, antic membre d’Antònia Font, oferirà els temes de l’àlbum Elektra (Discmedi). A més, Mai Mai posarà en escena per primera vegada les composicions del repertori del seu nou disc, Bonaventura.
Elektra es va publicar el passat mes de setembre i va servir per a tancar una trilogia formada per Pegasus (Sony Music, 2015) i Atlantis (Sony Music, 2017) on també tenen un paper fonamental les il·lustracions del pintor Albert Pinya. Les dotze composicions del disc incideixen en l’ús de bases electròniques i posen el focus en personatges de la vida quotidiana, sobretot dones. En aquest cas, Joan Miquel Oliver ha gravat amb Jaume Manresa (teclats) i Xarli Oliver (bateria), músics que l’han acompanyat en les seues últimes gires. Així mateix, tots tres signen la producció de l’àlbum.
Els jocs d’improvisació que el trio practicava en les proves de so dels concerts es van traslladar a l’estudi del mateix Joan Miquel Oliver. Així, els músics van enregistrar unes sessions preliminars on cadascú aportava les seues línies sense cap idea preconcebuda. El resultat, de caràcter artesà i orgànic, es va consolidar en el Teatre de Ca l’Eril on Joan Pons va sonoritzar la bateria (que camina per la samba, la bossa nova i el funk) i, de nou, en l’estudi del cantant mallorquí, on es va optar pel minimalisme en les guitarres i els teclats.

Sala Moon Altres

Sant Vicent Màrtir, 200
46015 Valencia