Música
Sábado 17/2 de 2018   20.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
10€

Jerez-Texas ha visitat diverses vegades el Jardí Botànic per a oferir-nos una selecció del millor Jazz barrejant la guitarra flamenca de Ricardo Esteve, el violoncel i la veu de Mattthieu Saglio, i la percussió de Jesús Gimeno. La llibertat del jazz, la força del flamenc i l’elegància del clàssic, tres estils perfectament combinats per a aconseguir aqueix so tan especial que els caracteritza i amb el qual han realitzat més de 500 concerts per 25 països tothom.

El grup defineix el seu univers a través del plaure, plaure compartit per uns músics units per una complicitat sense esquerdes des de fa més de 17 anys, i un plaer compartit amb el públic a través de les seues melodies enganxoses, la seua energia contagiosa i els subtils arranjaments.

El seu últim disc, Clar de lluna, va ser gravat en directe en 2016 en el teatre romà de Sagunt, i allí van deixar constància de la màgia que solament la música pot aconseguir. A més, compten amb altres treballs a les seues esquenes, Saó en 2005, Patchwork en 2007, Sun en 2010, i Contra vent i marea, que van presentar en el Botànic en 2013.

No pots perdre’t aquest referent en Jazz fusió que a més de comptar amb un trio de músics de primera fila, també acull en els seus projectes col·laboracions de convidats de luxe. Trobaràs les entrades a la venda en la taquilla del Jardí Botànic des del dissabte 3 de febrer.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia