Confèrencia-Debat
Jueves 4/4 de 2019   18.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

JALEO (Jornades d’Animació a la Lectura, Escriptura i Observació), vol convertir-se en un referent de pensament i reflexió entorn la lectura, la cultura, l’art i la infància. Exemples vius necessaris per a reactivar el pensament crític i crear una plataforma d’aprenentatge actiu, amb propostes pràctiques que puguen ser fetes als llocs que corresponguen: aules, biblioteques, llars, etc. Des d’aquesta posició, plantegem JALEO D’HIVERN, com un espai de formació contínua i d’intercanvi entre professionals de la Comunitat Valenciana. Seminaris oberts a totes les persones interessades que desitgen acudir-hi. Però, a més, tots els i les professionals de la docència i les biblioteques de la Comunitat Valenciana que acudisquen a les quatre sessions podran obtenir la certificació pertinent per al seu colectiu.

En JALEO D’HIVERN prestarem especial atenció al caràcter inclusiu de la lectura, l’art i la creativitat, també la seua capacitat com a eina de transformació social i a les noves pràctiques o perspectives innovadores en tot allò relacionat amb la lectura. JALEO D’HIVERN està co-organitzat per LAS NAVES (Ajuntament de València), la Direcció General de Cultura i Patrimoni i el CEFIRE de Torrent. Hi col•laboren la UIMP, la Facultat de Filologia, traducció i comunicació de la Universitat de València i el Col•legi de Bibliotecaris de la CV.

4 d’abril
18:00 a 19:00 h.
Conferència: “L’educació visual de l’infància i els nous formats de llibres”.
Juanjo Oller, editor i il•lustrador, editorial Milimbo (VLC).
19:15 a 20:15 h.
Taula redona: “L’àlbum il•lustrat com eina educadora”.
Intervenen Juanjo Oller (VLC), Clara Berenguer, formadora i especialista en àlbum il•lustrat (VLC) i Mar Benegas (JALEO).

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia