Música
Sábado 9/9 de 2017   20.00
Sueca
Sueca (Zona + Alla…)

La IV edició del Festival EspigaRock Sueca, que es celebrarà el pròxim 9 de setembre, ja no té res a amagar. L’organització ha desvetllat este dijous el cartell complet del festival de la capital arrossera que estarà encapçalat pel grup de música en valencià Aspencat. La confirmació de la participació dels de Xaló significa que Sueca és l’últim escenari confirmat per escoltar-los en directe abans de la seua retirada indefinida.

El grup, un dels que més empremta ha deixat en l’escena musical valenciana i catalana en els darrers anys, va anunciar el passat mes de gener que s’acomiada dels escenaris per un període indefinit. Aspencat es troba ara en plena gira de comiat amb el darrer disc, el seu cinqué, Tot és Ara. El grup, format per nou membres, continua explorant amb el seu últim treball nous estils musicals entre el reggae, el dancehall i el dubstep. Este és un treball estilísticament més ample que els anteriors però sense perdre el segell electrònic dels sons greus i del llaüt, així com el missatge incisiu i crític que els caracteritza.

Per al disc Tot és ara,  Aspencat ha comptat amb alguns col·laboradors de luxe com ara Ander (Green Valley), Xabi Solano i Pini (Esne Beltza), Rootsman I (Train to Roots), Mai (La Revenge), Martin Plan B, Remei, Sam Ferrer, Pere Ortolà i amb l’habitual presència d’Àlex Seguí (La Gossa Sorda). Els de la Marina Alta actuaran en la IV edició de l’Espiga Rock al costat de Boikot, Ebri Knight, Smoking Souls, Pupil·les, Mafalda, DJ Rule, i Barbaritats, el guanyador de la primera edició del concurs EspigaRock. El cartell, de luxe, revetla que esta serà, per tant, l’edició amb una major participació de grups des que va nàixer el festival.

Sueca Zona + Alla…

Sueca
Sueca