agenda_1135
Altres | Menuts
Domingo 7/2 de 2016   11.00

(Extramurs)

MONITORES: Ana Sánchez i Carmen Martí
EDAT RECOMANADA: de 3 a 10 anys
HORA: 11 a 12h
LLOC: Umbracle, jardí exterior (En cas de mal oratge es buscarà un espai alternatiu)
AFORAMENT: Grups de 15 alumnes
INSCRIPCIÓ: Com que l’aforament és limitat, s’ha de fer reserva prèvia a cicbotanic@uv.es, mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció a partir del primer dia de matrícula. També es pot assistir sense reserva però sempre estarà subjecte a la disponibilitat de places.
PREU: 5€ per participant (inclou l’entrada al Jardí), ja siga adult com xiquet. S’abonarà a taquilla abans de classe. NOVETAT: Abonament de 5 sessions per 20€/Promoció 2×1 per a fills del personal de la Universitat de València.

Més sessions d’aquest cicle del Botànic encaminat a posar en contacte als xiquets amb la natura sense haver d’eixir de la ciutat, però aquesta vegada amb una jornada en família. I és que aquest diumenge els pares, oncles, iaios, també podreu participar del Ioga per a menuts al Botànic! Una bona oportunitat per a practicar tots junts aquest tipus d’exercici tan zen en un entorn verd i amb professores especialitzades.

De entre els beneficis que obtindran destaquem la millora de la concentració, la respiració i la relaxació, però també la flexibilitat, la coordinació i la correcció de la postura corporal. A més, en aquestes classes de ioga tan especials, es combinen la música i els contes, per augmentar la creativitat i la imaginació i potenciar el vincle amb els arbres i plantes habitants del Botànic.

Les monitores Ana Sánchez i Carmen Martín dirigiran aquestes divertides sessions que tindran lloc del 8 de novembre al 19 de juny a l’Umbracle del Jardí, sempre en cap de setmana pel matí. La matrícula a cada sessió serà independent.

MÉS INFORMACIÓ: Gabinet de Cultura i comunicació, tel. 963156816

Extramurs