Altres | Menuts
Domingo 19/5 de 2019   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
5€

EDAT RECOMANADA: de 3 a 10 anys
HORA: 11 a 12h. En cas de que es plene aquesta sessió, s’obrirà una segona de 12.15 h a 13.15 h
LLOC: jardí exterior (En cas de mal oratge es buscarà un espai alternatiu)
AFORAMENT: Grups de 20 participants
INSCRIPCIÓ: Com que l’aforament és limitat, s’ha de fer sempre reserva prèvia de plaça a cicbotanic@uv.es, mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció a partir del primer dia de matrícula.
PREU: 5€ per participant ja siga adult com xiquet (inclou l’entrada al Jardí). S’abonarà a taquilla abans de classe. Abonament de 5 sessions per 20€/Promoció 2×1 per a fills del personal de la Universitat de València.

DESCRIPCIÓ
La nostra oferta de ioga torna este curs amb una proposta que esperem que vos agrade. Hem triat els millors mesos per estar a l’aire lliure al Jardí i en cadascun d’ells podreu escollir entre que els peques facen sols la sessió de ioga o apuntar-vos per acompanyar-los. I, per suposat, també poden repetir i gaudir les dos classes! Tenim clar que el Botànic és un lloc especial i que tothom connecta ací amb la natura, perquè no aprofitar-ho i practicar a l’aire lliure una disciplina que aporta coordinació, flexibilitat, concentració, equilibri i molt més? Els arbres donaran l’ombra, els pardals posaran la banda sonora, i només caldrà respirar i deixar-se portar pels jocs i els contes de les professores. Vos oferim passar el matí de diumenge al Botànic amb un valor afegit, les classes infantils de ioga. S’apunteu?

INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte. En les sessions infantils cal també indicar el nom i cognoms de la mare/pare/tutor responsable del menor.

PROGRAMACIÓ COMPLETA
OCTUBRE
Primer dia de matrícula: 8 octubre
21 octubre – sessió en família
28 octubre – sessió infantil
NOVEMBRE
Primer dia de matrícula: 29 octubre
11 novembre – sessió família
18 novembre – sessió infantil
ABRIL
Primer dia de matrícula: 25 març
7 abril – sessió família
14 abril – sessió infantil
MAIG
Primer dia de matrícula: 29 abril
12 maig – sessió família
19 maig – sessió infantil
JUNY
Primer dia de matrícula: 27 maig
9 juny – sessió família
16 juny – sessió infantil

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia