noticia_361
Altres | Menuts
Domingo 28/1 de 2018   11.00

(Extramurs)
5€

PREU: 5€ per participant ja siga adult com xiquet (inclou l’entrada al Jardí). S’abonarà a taquilla abans de classe. Abonament de 5 sessions per 20€/Promoció 2×1 per a fills del personal de la Universitat de València.

Inspira ben fort i dóna la benvinguda a la tardor amb el nostre cicle de Ioga per a menuts al Botànic. Més sessions per a xiquets i famílies a l’aire lliure on fer exercici saludable, relaxar-se i enfortir el vincle entre nosaltres i amb la natura. Un lloc on els vostres fills podran estimular la fantasia, estabilitzar les seues emocions, millorar la postura corporal, la concentració i l’equilibri, i mantindre la seua flexibilitat innata. Tot allò envoltats per les plantes i els animals que habiten el nostre jardí urbà, que serviran d’inspiració per als jocs, els contes i les cançons que les nostres monitores especialitzades, Ana i Carmen, posaran en pràctica amb els xiquets en cada sessió.

Imaginaran que són una muntanya alta i gran que vol arribar fins al cel, un arbre d’arrels profundes i branques amples que li donen estabilitat, un gat que estira ben fort les seues potes cap a arrere després d’una llarga sesta al sol o un pardal que els mira a tots des d’alt i que agita les seues ales per a ballar amb el vent. Una experiència per a xiquets de 3 a 10 anys a la que no cal que porten res més que roba còmoda i ganes de divertir-se. I com sabem que els majors sempre es queden amb més ganes de participar, enguany, com a novetat, donarem més sessions en família, per afavorir un ambient distés, relaxat i diferent a l’habitual amb els menuts de la casa. No posem límit màxim d’edat així que a banda dels pares i els oncles, també es poden apuntar els iaios! Vinga, animeu-vos a practicar ioga mentre connecteu amb la natura al nostre Botànic.

Extramurs