agenda_1826
Tallers | Menuts
Domingo 6/6 de 2021   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
7€

EDAT RECOMANADA: xiquetes i xiquets de 3 a 10 anys acompanyats d’un adult.
HORA: diumenges d’11 a 12h.
LLOC: jardí exterior (en cas de mal oratge es buscarà data alternativa).
AFORAMENT: Grups de 20 participants.
PREU: 7 € per participant ja siga adult com xiqueta o xiquet (inclou l’entrada al Jardí). S’abonarà a taquilla abans de classe.

DESCRIPCIÓ
Torna una de les activitats que més vos fan gaudir del Botànic, les nostres sessions de ioga en família. Perquè enguany sabem que teniu moltes ganes de passar temps en família, a l’aire lliure i envoltats de natura. I és que l’any passat aquest cicle va ser una de les tantes activitats que no es van poder programar a causa de la greu alarma sanitària que encara ens afecta a tots i totes. Així, vos oferim novament l’oportunitat de connectar amb vosaltres mateixos, amb els vostres menuts i menudes, i amb el paisatge, en un entorn segur com és l’Umbracle del Botànic. Mitjançant jocs, música i exercicis treballarem la relaxació, concentració, coordinació i equilibri, a més de fomentar la confiança i expressió d’emocions. Una experiència fantàstica al nostre Jardí per gaudir amb els vostres durant la primavera i l’estiu.

INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia