agenda_1645
Altres | Menuts
Domingo 5/4 de 2020   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
5€

DESCRIPCIÓ
Hem tornat a obrir el calendari del nou curs i hem buscat els millors caps de setmana per a oferir-vos una activitat que us agrada i de la que gaudiu molt amb els vostres xiquets i xiquetes envoltats de natura.
D’octubre a juny podeu vindre alguns diumenges a viure el ioga en família dintre del Botànic. Aquesta activitat, que es desenvolupa amb jocs i exercicis, a banda de fomentar la relaxació, la coordinació, la creativitat, l’equilibri i la connexió amb el nostre entorn natural, entre molts altres avantatges, quan es treballa mesclant grans i menuts afegim aspectes com la confiança, l’expressió d’emocions, la seguretat i la comunicació corporal. Les plantes, les palmeres, les enfiladisses, els arbustos, i un sense fi de plantes més, seran el millor escenari per aquesta experiència.

INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte. En les sessions infantils cal també indicar el nom i cognoms de la mare/pare/tutor responsable del menor.

PREU: 5 € per participant ja siga adult com xiquet o xiqueta (inclou l’entrada al Jardí). S’abonarà a taquilla abans de classe. Abonament de 6 sessions per 25 €. Promoció 2×1 per al personal de la Universitat de València.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia