f75a12b4-2893-0374-2470-3c43c1ea7554
Altres
Miércoles 14/7 de 2021   19.00
Teatre Rialto
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

IV LABORATORI DE DRAMATÚRGIA
INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA

Arriben les lectures dramatitzades dels textos sorgits de la IV Edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera. Enguany amb les obres escrites per Xavo Giménez, Gemma Miralles, Guadalupe Sáez i Paco Romeu. Un laboratori que vol estimular l’escriptura teatral generant unes condicions òptimes de treball, potenciar la dramatúrgia viva valenciana i combatre l’aïllament creatiu de les nostres autores i autors dramàtics fent que la seua escriptura forme part d’un procés més ampli: reunions conjuntes amb el coordinador del Laboratori, contacte amb altres professionals escènics i lectures dramatitzades de les obres escrites, així com publicació i difusió dels textos.

Una vegada més aquest QUART LABORATORI INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, ha sigut molt fèrtil, ja que partint del tema MENTIDA/VERITAT Xavo Giménez, Gemma Miralles, Paco Romeu i Guadalupe Sáez han fet una gran faena individual i col·lectiu. També per a les autores i autors aquesta cita serà important ja que podran d’alguna manera auscultar el batec de la seua obra. Fins que punt funciona la partitura, es fa olor l’atmosfera, emocionen els personatges, sorgeix l’humor i l’imprevisible. Anime molt al fet que el públic assistisca a aquestes lectures en la qual es trobaran amb quatre propostes molt diferents per la seua temàtica, el to, el gènere. Com en els anteriors laboratoris, les dues autores i els dos autors han sigut molt generosos a l’hora d’aportar idees sobre l’estructura, els personatges, el ritme de les obres dels seus companys i al mateix temps han sigut molt generosos rebent les crítiques i comentaris aliens.
Paco Zarzoso, coordinador del Laboratori de Dramatúrgia

Entrada gratuïta Sol·licita les teues invitacions en la taquilla del Rialto. Fins a completar aforament
Horari de les lectures, a les 19 hores. Totes les lectures amb col·loqui posterior

Horari de taquilla:
del dimecres 23 al dissabte 26 de juny de 17 a 20 hores
i a partir del 28 de juny, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i els dies de funció des de les 17 hores fins a començar l’espectacle.

Teatre Rialto Ciutat Vella

Plaça de l'Ajuntament , 17
46002 Valencia