Música
Sábado 20/2 de 2016   19.30

(Extramurs)
6€

AUDITORI JOAN PLAÇA. DISSABTE A LES 19.30h
ENTRADES 6€ (Disponibles en la taquilla del Jardí, des del dissabte 7 de febrer de 10 a 18h)

Continuem amb l´agenda solidària que el Jardí i el Grup de Voluntaris dels Gats del Botànic organitzem per a recaptar fons per a la cura i manteniment d´aquests animals al Jardí. Activitats benèfiques emmarcades en la campanya No l´abandones, adopta´n un! que pretén sensibilitzar davant el problema de l´abandonament de felins en el Botànic.

En aquesta ocasió serà el grup valencià INNERLANDS el que torna al Botànic per fer-nos gaudir amb un magnífic concert de música cèltica en l´Auditori Joan Plaça. Entre allò avantguardista i allò ancestral, Innerlands ens proposa un fantàstic viatge sonor per paisatges interiors que evoquen a terres irlandeses. Un concert on presentaran el seu últim treball Sobre hierbas y veneno, i interpretaran algunes versions conegudes per tots, sempre amb instruments tradicionals de la cultura cèltica.

Us esperem en aquesta estupenda sessió de música en directe amb noves incorporacions i de caràcter solidari, que tindrà lloc el pròxim 20 de febrer en el Jardí Botànic. A més, us espera alguna que altra sorpresa!

INNERLANDS SÓN

Julio Arroyo: guitarra, mandolina i veu
Marcos Carcelen: violí
Rubén Torres: Whistles i flauta travesera
Daniel Fonfría: Bodhran i percussions
Santiago Álvarez: baix elèctric, ukelele i tècnic de so
Amanda Vicent Escorihuela: Whistle, veu, pandereta gallega, dança irlandesa
Martín Domínguez: Bodhran
Vicente Merodio: calaix flamenc, djembe i altres percussions
Alfonso del corral: guitarra de 12 cordes i lap steel

Extramurs