agenda_1795
Tallers
Sábado 23/1 de 2021   10.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
35€

DIA: 23 i 30 de gener de 2021
PROFESSORA: Esperanza Jiménez Martínez@espejimenez.art
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 7 de gener
LLOC: Jardí exterior i Estufa Freda
HORARI: de 10 a 13:30 h
PREU: 35 € (material inclòs)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix i la il·lustració botànica.
Pots regalar aquest curs a través de la campanya #RegalaCursos

DESCRIPCIÓ
En aquest taller d’il·lustració vegetal aprendreu a dibuixar mitjançant una tècnica fàcil i versàtil, el llapis de color, i prenent com a models als cactus. I és que esta gran família botànica presenta una gran varietat de mides i formes, que al mateix temps són senzilles de traçar i que ofereixen un resultat molt estètic.
Dibuixareu al natural, en la zona de cactus del Jardí. A més, per donar-li més calidesa al dibuix, emprareu paper de color i practicareu amb llapis aquarel·lables. La pell, el relleu, les espines, les flors, treballareu les diferents característiques d’aquestes plantes i fareu exercicis pràctics de mescles de color i valoració de tonalitats.
Així, a més de conèixer millor la gran col·lecció de cactus que tenim al Botànic, podreu emportar-vos a casa la vostra obra acabada i descobrir les grans possibilitats d’aquesta tècnica que podreu aplicar a qualsevol tipus d’il·lustració botànica.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia