1019 III Edició de València Startup Market (4)
Altres
Domingo 24/10 de 2021
Pl. Ajuntament de València
València (Ciutat Vella)
Entrada libre

La plaça de l’Ajuntament acollirà el pròxim cap de setmana la tercera edició de València Startup Market, una trobada que reunirà 50 empreses valencianes de nova creació que presentaran els seus productes i servicis per a acostar la tecnologia a la ciutadania. La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha presentat hui “esta cita amb l’emprenedoria i el talent de les empreses emergents de la ciutat”, i ha destacat algunes de les propostes “que seran atractives per a tots els públics”. Esta immersió en la ciència i tecnologia inclou iniciatives com la d’entrar en un videojoc com si d’un personatge més es tractara, o la d’aprendre un idioma en interactuar amb persones d’una altra ciutat estrangera a través d’una realitat virtual.

València Startup Market, que romandrà obert al públic des de les 10 del matí fines les 19 hores de la vesprada, dissabte i diumenge, “també pretén trencar la bretxa digital i visibilitzar, per exemple, la importància de les dones en la ciència”, ha ressaltat Pilar Bernabé durant la presentació d’este esdeveniment “en el qual l’ecosistema emprenedor valencià mostrarà el seu potencial i traurà el seu talent a la plaça”. Pilar Bernabé, que ha convidat a tots els valencians i valencianes perquè se sumen al lema amb el qual es convoca esta trobada que és: “Jo vaig”, ha assegurat: “Demostrarem que en esta ciutat s’innova i molt”. De fet, ha recordat, “la plaça de l’Ajuntament es convertirà en un autèntic aparador per a les startups de sectors molt variats”.

El sector amb major representació és el d’Agrotech, seguit del de Fintech i Indústria 4.0. A estes li segueixen el de E-commerce i Health i Design Fashion. També els i les assistents podran conéixer els projectes de startups dels sectors Màrqueting, Social impact, Ed-tech, Cleantech, Traveltech, Maquinari, Programari i Talent. D’altra banda, s’habilitarà un espai Co-Crea-Et, impulsat per València Activa, en el qual les startups desenvoluparen els seus projectes i activitats per a totes les edats “y en el qual la ciutadania també podrà conéixer, de primera mà, tant els projectes del teixit emprenedor valencià, com els servicis i programes de les institucions vinculades amb l’emprenedoria i la innovació”, tal com ha reiterat Pilar Bernabé.

Pl. Ajuntament de València Ciutat Vella

Pl. Ajuntament de València
46002 València