ESFERAWEB
Altres
Viernes 18/6 de 2021
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Organitzada per APCCV, APDCV, AVED, AVET, Comitè Escèniques i TEM.

La vivència de la cultura és la clau per a reforçar vincles socials, ajudar a resoldre conflictes en barris o problemes d’inserció social, entre altres qüestions. Les arts escèniques són una eina fonamental d’expressió ciutadana que ha de ser present per tot el nostre territori: barris, ciutats i pobles. Durant anys, les associacions d’arts escèniques hem col·laborat en projectes socials lligats a organitzacions o altres entitats, i ara volem mostrar a la ciutadania el que som i allò que fem mitjançant una activitat cultural, lúdica i participativa on el teatre, el circ i la dansa valencians es funden amb la ciutadania.

Un dels objectius és la unió de les arts escèniques. Volem celebrar aquesta III Fira esfera amb totes les associacions valencianes d’arts escèniques, amb altres professionals, entitats, institucions, aprofitant aquest espai de mostra per a aprofundir en el valor cultural de les arts escèniques.

III esfera esdevé en una mostra d’allò que som, de dues maneres: mitjançant estands informatius i visuals de les nostres activitats i associades; i també amb la mostra de nombres curts d’espectacles de teatre, circ, dansa i lectura. Es realitzaran també activitats paral·leles formatives dirigides a dos destinataris principals: d’una banda, en el barri, i d’una altra, als professionals de les arts escèniques.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia