Escénicas
Viernes 2/7 de 2021   20.00
Teatro Círculo
Valencia (Benimaclet ❤)

El Festival ENDOA celebrarà la seua tercera edició al Teatro Círculo, del 30 de juny a l’11 de juliol de 2021, reforçant la xarxa artística que va començar a teixir fa dos anys amb l’objectiu de generar intercanvis i experiències escèniques entre ambdues vores de l’Atlàntic. ENDOA es proposa de nou potenciar la diversitat artística, propiciar els espais de trobada i diàleg entre els professionals de les arts escèniques, augmentar l’oferta cultural de la ciutat i contribuir a la creació de nous públics, en un marc de tolerància, igualtat de gènere i integració social.

De les 183 propostes rebudes enguany entorn del lema “Abismal”, s’han seleccionat dotze espectacles, de catorze companyies d’arts escèniques, cinc d’elles internacionals. A més, l’organització ha programat dos tallers formatius, una ronda de reflexió, un conversatori i una exposició de fotografia.
«Frederick Nietzsche va dir: “Sols pot ser intrèpid qui coneix la por, però la supera; qui veu l’abisme amb orgull”. Seguint aquesta premissa, i tenint en compte a tots els públics, enguany proposem un conjunt de treballs intrèpids que posen en risc les fronteres del fet escènic, tant per la seua estètica com per la seua temàtica, el seu relat i la seua posada en escena», explica Mauro Molina, responsable de programació d’ENDOA.

Teatro Círculo Benimaclet ❤

Prudenci Alcón i Mateu, 3
46020 Valencia