15139611_936452899821727_1859853337_n
Música
Viernes 9/12 de 2016   22.30
Deluxe Pop Club
Valencia (El Cedro)
Entrada libre

El proper divendres 9 de desembre, el dELUXE pop club acollirà la III Festa dels Currants de la Cultura, organitzada per Coolturistes, un humil i desenfadat projecte que va nàixer en 2013 amb l’únic objectiu de reunir-se una nit a l’any sense haver de treballar. En les dues ocasions anteriors (l’any passat no va haver-hi festa), enfundàrem les nostres càmeres fotogràfiques, tancàrem els portàtils, passàrem del mòbil i ens dedicàrem a ballar, conversar, riure i beure amb els nostres companys, aquells i aquelles que normalment sols veiem en concerts, festivals o teatres amb cara de concentració i ressenya. Per les festes de Coolturistes han passat, de forma desinteressada, bandes i solistes com Luna y Panorama de los Insectos, Arcana Has Soul, Manolo Tarancón, Junior Mackenzie, Chlöe’s Clue, Stéphanie Cadel et la Caravane, Sara Ledesma, Odd Cherry Pie, Meridian Response, Juanjo Frontera o Juanjo Pérez. Enguany pujaran a l’escenari del Deluxe el grup de pop valencià Dual i el cantautor alcoià de música americana Joe Pask acompanyat per la seua banda.

En Coolturistes III seguim amb la mateixa filosofia: gaudir d’una nit entre companys, artistes i creadors amb el cap i la tecnologia sense cobertura. Així és que, esteu tots i totes convidats: premsa i agendes culturals, fotògrafs/es, productors, agitadors i professionals de la música, les arts escèniques i plàstiques, el cinema, la literatura… En definitiva, tots aquells i aquelles que mantenim viu el panorama cultural valencià.

Com a novetat, enguany inaugurarem la primera edició del PREMI COOLTURISTES, dissenyat per l’artista Jaume Palop, que de forma unànime ha recaigut en la revista cultural Verlanga, la qual anunciava fa uns dies el seu tancament per a finals de novembre. Una notícia que ens ha sorprès i apesarat a parts iguals. Volem premiar el seu esforç i el seu talent durant els quatre anys de trajectòria dedicats a la cultura més autèntica i menys visible de la ciutat. Sens dubte, València ha perdut un important mitjà de comunicació que es veu obligat a desaparèixer per falta de recursos i suport. Esperem que aquest no siga un adéu definitiu a l’activisme cultural i prompte els vegem en marxa una altra vegada.

Deluxe Pop Club El Cedro

Poeta Mas y Ros, 42
46022 Valencia