Cartel II Jornada Barrios Abiertos
Tallers | Menuts
Viernes 14/9 de 2018   18.00
Malilla
Valencia (Quatre Carreres)

Acte de tancament del projecte “Barris Oberts i Sostenibles. Malilla”.

Des de les 18h i fins les 21h, a l’espai al voltant de l’alqueria central del parc nou del barri (entre els carrers Joaquín Benlloch i Entitat Casa Santpau) tindran lloc les activitats de tancament del projecte “Barris Oberts i Sostenibles. Malilla”.

Durant tota la vesprada, es realitzaran diferents activitats per a tot tipus de públics, mitjançant les quals podràs conèixer als i les protagonistes del projecte: les associacions, col·lectius, centres educatius i serveis municipals presents a Malilla.

Programació:

  • De 18h a 19h Taller de socarrats, decoració de samarretes i mikado gegant.
  • De 19h a 20h Showcooking.
  • De 20h a 21h Actuacions musicals de Nacidos de la Tierra, el Cor de la Societat Musical de Malilla i projecció del vídeo-documental “Barris Oberts i Sostenibles. Malilla”.

A més, al llarg de tota la jornada es realitzarà un photocall, a càrrec de l’AMPA del CEIP Rafael Mateu Càmara, perquè pugues posar i expressar què significa el barri de Malilla per a tu!

Ens acompanyes? T’esperem!

El projecte “Barris Oberts i Sostenibles. Malilla” està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

Malilla Quatre Carreres

C/ Juan Ramón Jiménez, 24
46004 Valencia