a8a527be-cdbd-4d85-9d7e-987ae4ad93ce
Altres
Domingo 4/6 de 2017   09.30
Albufera
El Saler (Zona + Alla…)
10€

Dia Mundial del Medi ambient
Diumenge 4 de juny, 9:30 h.
I RODA L’ALBUFERA: PEDALEJA PEL MEDI AMBIENT
Una excursió de tot un dia a favor del medi ambient, travessant amb bici les marjals de Catarroja, Silla i Sollana, i solcant amb barca les aigües de l’Albufera. Amb esmorzar, dinar i visites a diferents edificis, llocs i espais emblemàtics del Parc Natural, com el Port de Catarroja, la Casa del Figuero (Silla), la Casa de l’Ale (Sollana), el Portet de Sollana i el Tancat de la Pipa (Catarroja). Durant aquesta visita de descobriment i exploració, coneixerem els valors, les implicacions i les necessitats ambientals d’un paisatge únic, un dels aiguamolls més importants de tot el Mediterrani occidental.

Trobada: Port de Catarroja (Comunitat de Pescadors/Casa Baina) a les 9:30 hores. Inscripció: 10 euros, amb bici pròpia. Xiquets fins a 5 anys, gratuït. Xiquets entre 6 i 12 anys, 6 euros. Lloguer de bici, 14 euros. Distància amb bici: 25 km, aprox. Distància amb barca: 6 km. Durada: de 9:30 a 18 hores, aprox.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Una vegada empleneu les dades, rebreu un correu electrònic (en un termini no superior a 24 hores) amb el número de compte on heu de fer l’ingrés de la inscripció. Les places són limitades i les reserves es faran seguint l’ordre de recepció de formularis.

Per al dia de l’excursió, recomanem portar roba còmoda, gorra, aigua i protecció solar.

Albufera Zona + Alla…

CV-500
El Saler