logo
Exposicions
Viernes 15/12 de 2017   19.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Posquin és un neologisme que significa post-it intervingut artísticament, en 2017 la mostra compleix 5 anys i ho celebrarà amb una exposició al Centre del Carme Cultura Contemporània. Encara que el termini d’inscripció via on-line es tanca el 25 de novembre, ja són més de cent artistes els qui han enviat les seues obres. La comissària de la mostra, Maria Carballo, espera que la participació siga superior a la de l’any passat, amb 220 artistes.

I Posquin You 2017 podrà visitar-se des del 15 de desembre fins al 3 de gener de 2018. Quasi tres setmanes intenses en les quals podrem contemplar més de 3000 obres de tots els estils i tècniques, però amb un únic format: el 7’5 x 7’5 dels nostres post-it més quotidians. Il·lustracions, fotografies, collages, pintura, fotografia, disseny, textos i cal·ligrafies, petites instal·lacions, i fins i tot volums.

Aquest projecte començà en 2013 a Ontinyent, i a partir de la segona edició es traslladà a València, ciutat on s’han celebrat les edicions de 2014, 2015 i 2016. La mostra pretén connectar l’art contemporani amb el públic en general, a través d’unes obres obertes a la participació, fàcils d’adquirir, fàcils de transportar, i òptimes per a adaptar-se, camaleònicament, a qualsevol proposta. Segons Maria Carballo, la possibilitat d’exposar a un espai museístic de referència com és el Centre del Carme Cultura Contemporània, n’ha augmentat, considerablement, les expectatives, i ja s’hi ha rebut obres de Mèxic, França, Anglaterra, i fins i tot, de Taipei. A més de la major part de les ciutats més importants de l’Estat: Madrid, Barcelona, Sevilla, Málaga o Bilbao.

I Posquin You 2017, a més estrena web corporativa: posquins.com, en la qual hi podreu trobar a més del formulari d’inscripció, la filosofia del projecte. També la informació dia a dia, i les novetats a l’instant a les xarxes socials:

instagram.com/iposquinyou

facebook.com/exposicio.posquins

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia