Captura de pantalla 2016-11-25 a las 16.48.41
Exposicions
Viernes 16/12 de 2016   19.00
Tapinearte
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Aquest any Espacio Tapinearte acollirà, la que serà la quarta edició de l’exposició I Pòsquin You, en la qual més de dos-cents artistes, nacionals i internacionals, presenten una gran diversitat de propostes, en un format de dimensions reduïdes: 7’5 x 7’5 cm. El projecte, que ha assolit una gran repercussió, en només tres edicions, ja és un clàssic del circuit artístic de la ciutat de València. I Pòsquin You naix a partir de la necessitat de trobar un vincle inicial entre els artistes, el públic i les galeries d’art. La proposta vol reunir tots els col·lectius: crítics d’art, procuradors, fotògrafs, il·lustradors, col·leccionistes, creadors, galeristes, públic, etc., i animar-los a participar d’aquest diàleg artístic, per tal d’activar les relacions entre l’art, l’artista i la societat.

Facilitar l’accés a l’art d’una forma progressiva per al creador i per al comprador que comença; propiciar la participació activa del públic, que fomente el col·leccionisme com una pràctica artística oberta, són també, alguns dels objectius que s’han proposat assolir, amb un treball conjunt Espacio Tapinearte i les comissàries de la mostra, Xus Francés i Maria Carballo. És per això, que totes les obres estan a la venda per un preu reduït i llestes per a ser emportades en el mateix moment de l’adquisició. Les artistes i els artistes participants, 225 en aquesta edició, ofereixen a un preu que no és de mercat, les seues propostes creatives. És una molt bona oportunitat, per iniciar una col·lecció artística i una ocasió única per poder escollir entre més de 3000 obres, totes concentrades a un mateix espai. El desenvolupament i finançament del projecte ha sigut possible gràcies a mecenes, que han donat suport al projecte.

“Pòsquin” és un neologisme que designa un paper “post-it” intervingut artísticament. L’edició de 2016 reuneix gairebé 3000 pòsquins, obres creades per 225 artistes que presenten una gran diversitat de propostes, tècniques, conceptes, imatges i arguments. La llibertat de creació és absoluta, amb l’única condició del format, el ja cèlebre format de 7’5 x 7’5 cm. La mostra tindrà una bona representació d’artistes, molts d’ells valencians però també nacionals i internacionals, com David de Limón i els seus ninges; MacDiego dissenyador i editor de còmics i considerat un dels artistes més provocadors de l’escena valenciana; Alba Bla, il·lustradora; Almudena Millán, artista; Vita Vang, una marca de moda a càrrec de la dissenyadora Inmaculada Boluda; Raúl Dap, fotògraf eròtic; Miguel Ángel Aranda, artista visual i comissari; Anna Roig Llabata, pintora abstracta, il·lustradora i dissenyadora; Verónica Leonetti, il·lustradora; Eugenio Simó, dissenyador; Alberto Santonja, artista i dissenyador; Juan Sebastián González, artista. No podem enumerar totes i tots els artistes participants, en són molts, uns més coneguts i altres menys, però tots són igualment importants i necessaris.

El divendres 16 de desembre a les 19:00h. tindrà lloc la festa d’inauguració I Pòsquin You a Espacio Tapinearte. Música, vi d’honor i sorpreses en petit format. Low cost & take away!

Tapinearte Ciutat Vella

Carrer d'En Bou, 10
46001 Valencia