Aurea-Ortiz-mitjans
Confèrencia-Debat | Menuts
Miércoles 28/4 de 2021
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

L’Aula de Cinema de la Universitat de València, a través del Servei de Cultura Universitària i la Fundació General UV, organitza les I Jornades de Creació i Desenvolupament Audiovisual, adreçades a la formació i el suport del talent emergent. Se celebraran al Centre Cultural La Nau, del 26 al 28 d’abril, amb la nova direcció de la professora i historiadora Áurea Ortiz, i comptaran amb la participació de destacats professionals de l’audiovisual valencià. La inscripció és gratuïta i ja està oberta.

Es tracta de les primeres jornades formatives dissenyades especialment per a estudiantat universitari, de cicles formatius i d’escoles audiovisuals amb inquietuds per la creació i el desenvolupament de projectes cinematogràfics professionals; concebudes com a un primer impuls en la creació d’un espai de formació permanent per al desenvolupament dels nous talents de la creació audiovisual valenciana.

Durant el curs hi haurà conferències i tallers de formació que abordaran les disciplines més destacades de la creació cinematogràfica com ara l’escriptura de guions, la producció, la direcció, la cerca de finançament i la distribució. Tot allò serà desenvolupat per professionals del sector audiovisual valencià de reconegut prestigi.

Així, l’alumnat tindrà l’oportunitat d’assistir a les classes magistrals del dissenyador visual i director d’art valencià Abdón Alcañiz (‘La casa de papel’, ‘Sky rojo’, ‘El embarcadero’…); la productora executiva i cofundadora de Quatre Films Alejandra Mora (‘Un blues para Teherán’ de Javier Tolentino); el cineasta il·licità Chema García Ibarra; la directora de fotografia Celia Riera; el periodista Enric Albero (‘El Cultural’, ‘Cinemanía’…) o la gestora cultural Irene Cubells (‘Curts’, ‘La Cabina’…), entre uns altres.

Les jornades seran íntegrament en modalitat presencial i la inscripció (gratuïta) ja es pot fer a través de l’aplicació https://cursos.fundacio.es/view/46

Dossier informatiu de les jornades: https://links.uv.es/9eJTI9i

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia