URBANA_cartel
Altres
Sábado 17/6 de 2017   10.00
Plaça de la Constitució, Alaquàs
Alaquàs (Zona + Alla…)
Entrada libre

A iniciativa de L’Assemblea Popular d’Alaquàs i amb la colaboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, tindrà lloc al nostre poble la 1ª Jornada de Cultura Urbana a la Plaça de la Constitució durant tota la jornada del pròxim dissabte 17 de juny. Per primera volta tenim l’oportunitat de gaudir per un dia al nostre poble d’un espai cultural i d’oci juvenil alternatiu obert a tota la població.

A través de l’art urbà i la música principalment, inaugurem unes jornades amb les què fer una resposta unitària i combativa del jovent contra actes, agressions i pintades feixistes que han proliferat a Alaquàs últimament. A més, aquestes Jornades també serveixen per traure a l’escena pública joves artistes emergents de diferents àmbits,

Des del nostre col•lectiu (recentment conformat per joves compromeses amb el antifeixisme i altres realitats socials injustes), encarem aquesta jornada com el nostre primer gran acte i com a carta de presentació al jovent del poble i de les localitats veïnes. Per a nosaltres ha suposat un gran repte però que creiem que pot ser molt significatiu i un gran aport per a la vida cultural, d’oci i sociopolítica del nostre poble.

D’aquesta manera volem fer també una CRIDA a tots els moviments socials valencians i a totes les artistes urbanes que vulguen contribuir a l’esdeveniment aportant el seu art, la seua música, artesania, taller, xerrada, espectacle o qualsevol altra aportació que ajude a completar la jornada. Volem fer d’Alaquàs un punt de trobada de l’art urbà per un dia, i us necessitem! Volem comptar en totes vosaltres! No dubteu en contactar en nosaltres i enviar-nos la vostra proposta (apdalaquas@gmail.com)

—TROBADA ARTISTES URBANS/ES—

Artistes i col•lectius!! Vos convidem a participar a omplir el carrer Clara Campoamor d’Alaquàs de pintura mural, amb el qual construirem una resposta col•lectiva a les pintades feixistes que proliferen al carrer en concret i als barris d’Alaquàs en general.

Així, disposarem de 7 espais de 4,8×1,9m cadascun, que seran el punt de la trobada d’artistes urbans emergents on les obres murals versaran sobre el antifeixisme, la tolerància, la convivència, la multiculturalitat, la democràcia i el respecte. Amb la colaboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, prestarem una ajuda als materials, que seran bots d’sprai.

El termini de presentació de sol•licituts remandrà obert fins el dia 11 de juny. La resolució amb les obres seleccionades per als espais indicats es farà pública el dia 12 de juny en aquesta pàgina i a la pàgina web de l’Ajuntament. La realització de les obres tindrà lloc des de les 10 del matí del dissabte 17 de juny.

Per a més informació consulteu les bases i la fitxa d’inscripció a https://mega.nz/#F!N3Y0ARhD!oEMP9A6Zt2ho1aK3cqSlyw . I no dubteu de consultar-nos qualsevol qüestió a apdaalaquas@gmail.com i al telèfon 603493565.

—BATALLA DE GALLS—

Combatim el feixisme i la intolerància amb freestyle! Reivindiquem la cultura hip hop en aquesta competició sobre tarima a la Plaça de la Constitució d’Alaquàs.
Info: Màxim 32 participants. Inscripcions mitjançant un correu electrònic a apdalaquas@gmail.com, o apuntant-se a la llista de Doodle al següent enllaç: https://doodle.com/poll/bbqgz3rqm2e8bz47 i també al mateix dia de la Jornada depenent de les places que hi queden. La inscripció estarà acompanyada d’un donatiu simbòlic. El premi per el/la guanyador/a constarà d’una samarreta de la marca de roba underground local HUGE. BRAND més pot, i per al/la segon/a classificat/da una samarreta de HUGE. BRAND
Es penalitzaran les rimes homòfobes racistes i sexistes.

—DINAR I SOPAR POPULARS—

Si vols dinar i sopar amb nosaltres a la plaça ho podras fer a preus populars. El dinar serà paella i el sopar torrà. També disposem de versions veganes. Apunta’t a la següent enquesta: https://doodle.com/poll/it9hrkqeqybeyxk2

—TALLER DE SERIGRAFIA—

Durant el matí i també al llarg de la Jornada disposarem de Taller de Serigrafia. Dus-te la teua samarreta i customitza-te-la! ;)

—JAM SESSION—

Improvisació a càrrec de músics veïnes del poble! Dus-te el teu instrument i el teu art i uneix-te! Per col·laborar envia-n’s un mail a apdalaquas@gmail.com o parla-n’s directament al 603493656

—CONCERTS—

En breu confirmarem els grups que tocaran música en directe a la Jornada!

—PROMPTE MÉS ACTES SERAN CONFIRMATS, ESTEU ATENTES!—

___Cartelaco de la colega artistaza Gloria Sor!!___

Plaça de la Constitució, Alaquàs Zona + Alla…

Plaça de la Constitució
46970 Alaquàs