HugoMas_CarlosPastor
Música
Jueves 3/5 de 2018   20.30
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

HUGO MAS en directe
Dijous 3 de maig, 20:30
Mar d’Amura, Cabanyal, València
5€ amb consumició inclosa

L’alcoià Hugo Mas actuarà al nostre pati el dijous 3 de maig, per fer un repàs al seu repertori de cançons pròpies.

No resulta fàcil descriure l’univers d’un artista que juga i conjuga la música amb la poesia, l’spoken word, l’experimentació sonora, la interpretació i -atenció- la ciència. Hugo Mas, Enginyer de Monts i Doctor en Entomologia ni tan sols deixa a un costat els insectes a l’hora d’escriure les seues lletres. Sense quedar-se a mitges, ens presenta una miscel·lània perfectament estructurada que el trau merescudament de la casella dels cantautors comuns.

Al front de Cavallo, ens parla sense embuts d’apocalipsis morals esguitats d’alcohol, del pleonasme del poder corrupte, d’amors delirants, de por i mentides, de naturalesa arrasada, cervells alienats en metanol, perversitats i verís. Ací, la seua faceta més punk i atronadora, de veu profunda, amb saxo i cordes de guitarra fregades amb arc. Dos treballs discogràfics: Pentàpolis (LP, 2015) i Ethiopiques / Bum Bum Bum (EP, 2017).

Wegener (2013) ve de la mà d’Arthur Caravan, i ens endinsa al centre de la Terra. Geofísica il·lustrada. La poesia com a ciència.

Ha col·laborat amb We Are Not BrothersMoxAndreu Valor. Escriu guions, actua al teatre i en algun curtmetratge. Ja ho dèiem: no és fàcil d’etiquetar. Sols hi ha una eixida, i és veure’l en directe.

Actualment, està treballant en la composició d’uns quants discos: un amb poemes adaptats del seu paisà Joan Valls, un altre encara sense títol, un tercer anomenat “A” i, per si fóra poc, el segon LP de Cavallo. En breu (maig-juny), estrenarà a València – junt als seus companys – el llargmetratge Nosotros, al qual ha participat com a guionista i actor. La pel·lícula, dirigida per Felipe Vara de Rey i situada en la crisi econòmica de 2008, en plenes eleccions generals, tracta de la dificultat de prendre decisions. Tràiler: https://vimeo.com/229847254.

BANDCAMP
https://hugomas.bandcamp.com/releases
https://musicadetelers.bandcamp.com/album/wegener
https://cavallo-bc.bandcamp.com/releases
https://cavallohugomas.bandcamp.com/releases

CLIPS
https://www.youtube.com/watch?v=BG87tl3hxj0
https://www.youtube.com/watch?v=VdtEq1gMWMk
https://www.youtube.com/watch?v=r102U6__hls

[Foto portada: Carlos Pastor].

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València