20412454772_fefe5e9331_b
Escénicas
Domingo 21/2 de 2016   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Premiat al 2014 per la crítica de Barcelona com el millor espectacle de noves tendències, A house in Asia és una magnífica mostra de com la companyia Agrupación Señor Serrano barreja elements molt diversos per expressar-se en un llenguatge teatral propi que és marca de la casa. Maquetes, projeccions de vídeo, so, performance… conviuen a l’escenari per contar històries d’una manera sorprenent i innovadora.

A house in Asia es va representar este estiu a la Biennal de Venècia, que ha premiat Agrupación Señor Serrano amb el Lleó de Plata en la categoria de teatre. La companyia ha aconseguit un gran prestigi internacional i representa les seues obres per tot el món. Enguany han actuat als Estats Units, França, Brasil, Bèlgica Polònia, Itàlia, Mèxic, Holanda i Txèquia. I després de passar per València, viatjaran fins a l’Argentina i la Xina.

A house in Asia ens parla del món després de l’11-s, de les còpies i les imitacions, fent un retrat en clau pop de la primera dècada del segle XXI. L’acció es planteja com un western que viatja del Paquistà als Estats Units amb una posada en escena trencadora. Un relat teatral que no deixarà indiferent ningú.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia