v10-CARTELL-HOSTES-01-724x1024
Altres
Sábado 24/2 de 2018   17.00
Teatre del Raval
Gandía (Zona + Alla…)
3/10€

VENDA D’ENTRADES
OneTwoTix i Teatre del Raval de Gandia, obert matins i dies de funció.
Abonaments per als 4 dies:
20 € anticipada / 25 € dies de festival
Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València.

Aquesta trobada cultural convoca cada any un ventall en miniatura del que s’està coent en relació a les músiques tranquil·les les quals no se solen programar a grans festivals. La setena edició del festival es presenta com una proposta acollidora que es desplegarà durant quatre caps de setmana convertint-se en l’hivern musical del Teatre del Raval de Gandia, en proposar diferents estils. En aquest sentit, com a novetat, s’inclou una doble sessió de música clàssica i la projecció d’un documental creat pel segell català G3G Records, exemple d’autogestió i tenacitat i que comptarà amb la presència d’un dels seus fundadors així com amb els mateixos directors del documental.

Al Teatre del Raval engeguem un nou cicle de cinema documental que tindrà lloc una vegada al trimestre i arranquem en el marc del festival HOSTES amb un film que parla sobre la música, un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i tenacitat: 25 anys de música i cultura a Barcelona concentrats en un film documental sobre el segell G3G Records, un segell que és una estranya família i que recorre l’escena ‘experimental informal’ barcelonina, el punk ocult d’una avantguarda sense fums. De Macromassa, Radio P.I.C.A., New Buildings i El Hombre de Pekín a Cabo San Roque, Pascal Comelade, Lydia Lunch i Miguel Poveda.

Per a la sessió cabaretera del festival HOSTES comptarem amb el grup transeuropeu Gran Teatro Amaro format per quatre membres a finals dels anys 80 i que començaren tocant en el carrer i en bars de la manera més pura, sense cap micròfon o amplificador. Cantant en múltiples idiomes i prenent diverses influències musicals, van trobar el seu propi i únic estil de compondre i d’actuar entre l’avantguarda i la bohèmia i que encara els acompanya. L’altra part de les varietés vindrà de casa nostra amb La Petita Orquestra Peiotaire, divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

Teatre del Raval Zona + Alla…

San Ramón, 8
46702 Gandía