HORTA_A3
Teatre-Dansa | Menuts
Domingo 2/12 de 2018   12.00
Sala L'Horta
Valencia (Altres)
7€

PROGRAMACIÓ SALA L’HORTA OCTUBRE-DESEMBRE 2018

ESPECTACLES PER A PÚBLIC FAMILIAR I BEBÉS

Diumenges, 2 i 16 de desembre de 2018, a les 12 i a les 18 h

HORTA

El iaio està trist. Es pensa que l’asfalt acabarà amb l’horta i les seues històries i ningú no cuidarà dels seus camps quan ell no estiga. Però les seues nétes, Joana i Esther, no ho permetran! Ensenyaran els xiquets que vinguen al teatre a preparar la terra, plantar verdures de temporada i la millor tècnica per a regar, igual que els ho va ensenyar el seu iaio a elles quan eren menudes. I a més… compartiran el secret millor guardat de la iaia i del iaio… Arromangueu-vos i ajudeu Joana i Esther a demostrar al seu iaio que el futur també és “Horta”!

“Horta” és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en “Horta”, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur i, qui sap, si els xicotets espectadors que vinguen hui a vore “Horta” seran els grans enginyers agrònoms del futur!

Espectacle en valencià. Per a públic familiar.

COMPANYIA L’HORTA TEATRE

www.lhortateatre.com

Preu de les entrades

 7€  per als espectacles de públic familiar.

Venda d’entrades en www.lhortateatre.com i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.

Sala L'Horta Altres

San Martín de Porres, 17
46026 Valencia