Música
Sábado 19/5 de 2018   18.00
Rocafort
Rocafort (Zona + Alla…)

Elemotho + Alex Rocks (19/05) 18:00h. Casa de Cultura
Alberto Montero (18/05) 20:00h. Claustre de l’Església

A més, el programa inclou:
17/5 Presentació i Taller de Cuina Migrant 17:30h. A càrrec de Econcult, JARIT i Bostezo.
Xerrada #AmbLesRefugiades 19:00h. Amb CEAR, València Acull i JARIT.
Exposició Refugi Il·lustrat. Entre el taüt i la maleta d’Apiv amb la col·laboració de l’Ivaj, del 16 al 25 de Maig a la Casa de Cultura.

Alberto Montero presentarà el seu darrer magnífic treball “La Catedral Sumergida” (BCore 2018), en un entorn meravellós, el claustre de l’església de Sant Sebastià. Entre el folk, la psicodèlia i la música popular llatí-americana, crida l’atenció per unes cançons imprevisibles i magnètiques. (Mapa Sonoro)

Elemotho torna a València amb “Beautiful World” (ARC Music). En una ocasió única de veure el seu impresionant directe on els sons del Kalahari es barregen amb folk, jazz i reggae per a destil·lar un missatge lluminós en la música de Elemotho. (Laura Feal). Jardins de la Casa de Cultura.

El productor i músic madrileny Alex Melero a.k.a. ALEX ROCKS, DJ resident habitual de Radio Gladys Palmera o la sala Sirocco, ens delectarà amb un “showcase” (influenciat per la música negra, hip hop, jazz, afro beats..) ad hoc per ballar-ho al Nordfolk. Jardins de la Casa de Cultura.

Rocafort Zona + Alla…

Plaza Mayor, 2
46111 Rocafort