HNORDFOLK_2018
Música | World ♪
Jueves 17/5 de 2018   19.00
Casa de Cultura de Rocafort
Rocafort (Zona + Alla…)
Entrada libre

Del 17 al 19 de maig se celebrarà una nova edició, la setena, de L’ Horta Nord Folk a Rocafort.

El dijous 17, a les 19.00h dins de la programació de L’ Horta Nord Folk, la Regidoria de Cultura organitza unes jornades sobre sensibilització #AmbLesRefugiades, en la cual comptarem amb la participació de CEAR, València Acull i Jarit, que ens informaran sobre les problemàtiques de tre- ballar dia a dia amb les persones que han tingut que deixar el seus països i éssers estimats per a intentar buscar una nova vida en el nostre continent.

Tot açò per a donar a conèixer i apropar la problemàtica dels refugiats, amb l’ objectiu de sensibi- litzar la societat. Comptarem amb tècnics de les associacions i experiències en primera persona dels mateixos refugiats.
Com a activitats. paralel·les durant tot el festival L’Horta Nord Folk, la Casa de Cultura acollirà l’exposició “Refugi il·lustrat. Entre el taüt i la maleta” de L’Apiv (associació profesional d’il·lustra- dors de València) amb la col·laboració de L’Ivaj (Generalitat Jove).

El mateix dijous, a les 17:30 h es presentarà el taller sobre Gastronomies Migrants a la Casa de Cultura, organitzat per la Guia Gastronòmica de la València Migrant, un projecte de JARIT, ECONCULT i Bostezo.

Alberto Montero “La Catedral Sumergida” (B-Core 2018).

Entre el folk, la psicodelia i la música popular llatí-americana crida l’atenció per unes cançons im- previsibles i magnètiques (Mapa Sonoro).

Alberto Montero actuarà el divendres 18 de maig a les 20:00h al claustre de l’església de Sant Sebastià.

Dissabte 19, a les 19:00 h el músic de Namibia, Elemotho, presenta el seu darrer àlbum “Beautiful World” (ARC Music 2017) acompanyat de la seua banda al complet, una de les poques ocasions de veure a aquest artista en directe a Espanya, l’altra serà el Festival Womad Cáceres la setmana anterior.

El mateix dissabte també actuarà Alex Melero a.k.a. ALEX ROCKS, DJ i Productor de Madrid in- fluenciat per la música negra (Jazz, Soul, Latin, Afro Beats, Hip-hop…). Resident en la sala Siroc- co, ha compartit escenari i cartell amb artistes com Talib Kweli o 7 Notes 7 Colors. Ha editat tres referències en vinil per al segell discogràfic Lovemonk.

Casa de Cultura de Rocafort Zona + Alla…

C/ Major 15 i 17
46111 Rocafort