Escénicas
Domingo 29/10 de 2017   19.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
13/18€

DE Manuel Molins
DIRECCIÓ Joan Peris
AMB Josep Manel Casany i Ximo Solano
Companyia Teatre Micalet
Coproducció Institut Valencià de Cultura i Companyia Teatre Micalet

El Hamlet més canalla torna al Micalet després de l’èxit obtingut la passada temporada.

Aquest espectacle, amb text del valencià Manuel Molins, mostra una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d’un tema d’actualitat permanent.  Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s’aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l’enemic. Un “heroi” que sacrifica tots i totes els que té al voltant per la seua “missió”. Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d’un dels personatges teatrals més grans de la història, d’aquest messies que ho fa tot per “salvar” el seu poble.

Dos grans actors de l’escena valenciana Josep Manel Casany i Ximo Solano sota la direcció de Joan Peris donen vida als personatges: Ximo Solano és un Hamlet actual i Josep Manel Casany és Ofèlia, l’actor, Gertrudis, Horaci i l’Espectre.

Pel seu treball en aquest espectacle, Josep Manel Casany ha estat finalista als Premis Max de Teatre 2017 com a millor actor protagonista. 

Amb aquest text del valencià Manuel Molins, podrem posar-nos en la pell dels “febles”: què sent Ofèlia cap al seu maltractador, per què Gertrudis es comporta d’aquella manera, què pensa l’actor quan Hamlet està assetjant-lo…

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia