Altres
Domingo 17/10 de 2021   09.00
Pl. Manises
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Dia de la Dona en la Pilota pretén reivindicar el paper de les dones dins de l’esport autòcton i promoure la pràctica de la pilota entre les dones i les xiquetes. Per això, amb l’objectiu de donar visibilitat a les esportistes, al llarg del pròxim cap de setmana es duran a terme diverses partides en categoria femenina.

Els actes començaran el divendres 15 d’octubre amb l’Autonòmic de One Wall femení Nivell A. La cita serà a les 18.00 h en Borbotó, lloc que també acollirà, un dia més tard, les partides de One Wall dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) en individual femení cadet i juvenil.

No obstant això, el plat fort de la celebració arribarà el diumenge 17 amb activitats des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores. La plaça Manises, el carrer Cavallers i els adjacents acolliran la Gran Festa Va de Dona.

Al llarg del matí es realitzaran tallers d’artesans i es jugaran partides mixtes de galotxetes i raspall. Igualment, es podrà gaudir de les exhibicions de raspall amb les millors jugadores d’elit, escoles i clubs. Finalment, cap al migdia, s’atorgaran els Premis Anuals Va de dona.

Pl. Manises Ciutat Vella

Pl. Manises
46003 Valencia