Altres
Domingo 27/1 de 2019
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

L’edició 2019 de la Global Game Jam torna al centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València, organitzada per l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) els dies 25, 26 i 27 de gener.

El format de Game Jam consisteix que les i els participants formen grups de treball on hauran de cooperar, aportar creativitat i treballar en equip per a tirar avant la seua idea en 48 hores, generant sinergies de treball que poden aprofitar de cara al seu futur professional. Aquesta experiència, a més, pot servir com a formació en el sector de desenvolupament de videojocs.

Les Game Jams són conegudes per ajudar a crear noves amistats, incrementar la confiança i generar oportunitats dins de la comunitat de desenvolupament. És una activitat intel·lectual creativa que suposa un repte i convida a l’exploració de noves idees i tecnologies, donant l’oportunitat de fer una cosa única,posant a prova les habilitats de les persones que participen.

La Global Game Jam és l’esdeveniment de Game Jam més gran i famós del món i té lloc en més de seixanta països coordinadament durant el mateix cap de setmana.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia