generaciojove
Confèrencia-Debat
Jueves 4/2 de 2016   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

L’IVAJ i la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, inauguren demà dijous, dia 4 de febrer, al Centre Cultural La Nau, el cicle de debats ‘Generació Jove’. L’objectiu d’aquestes xarrades és debatre sobre la joventut, les polítiques d’igualtat actualment en marxa, els reptes que plantegen les TIC, les possibilitats educatives que ofereix l’oci… El cicle es presentarà a les 19 hores a l’Aula Magna, amb la participació d’Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat; Alberto Ibáñez Mezquita, secretari Autonòmic de la Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, i David Latorre, president del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. A continuació tindrà lloc una taula redona on s’analitzaran els estudis de joventut, amb les intervencions de Jorge Alberto Benedito, catedràtic de Sociologia del Departament de Sociologia de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED); Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ; David Latorre, president del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana; Noelia Valero, presidenta de l’Associació de Professionals de  Joventut de la Comunitat Valenciana, i el vicerector Antonio Ariño.

L’acte es retransmetrà en directe mitjançant el web http://mediauni.uv.es/VCultura i després es podrà consultar l’arxiu audiovisual en el Canal Cultura de Mediauni (mediauni.uv.es). Els pròxims debats estan previstos per als dies 14 d’abril i 10 de maig.

Aquest cicle de debats sobre temes de joventut té com a destinatari un públic de persones que treballen en l’àmbit de la joventut, tant directament amb joves –des de diferents sectors: municipis, educació, salut, etc.– com en la investigació universitària i en el disseny de polítiques públiques. En cada debat es farà una conferència marc sobre un tema d’interés per part d’una persona especialista de prestigi reconegut. Després tindrà lloc el debat, en el qual, a més d’especialistes convidats per l’organització, es convidarà el públic assistent a participar-hi.

Ciutat Vella