Música
Viernes 15/12 de 2017   22.30
Deluxe Pop Club
Valencia (El Cedro)
5€

El próximo 15 de diciembre se presentará el calendario benéfico en favor de la asociación MEF2C en Deluxe (C/ Poeta Mas i Ros, 42). Al igual que el año pasado este calendario está promovido por el propio Deluxe Pop Club y la revista cultural Redacción Atómica. Este calendario del 2018 contiene fotos de los semifinalistas del Vinilo Valencia 9.0 y de otros grandes referentes de la escena musical independiente estatal.

El evento de presentación contará con la actuación de GEM en directo, la pinchada de Superstar Deejay (Dj residente del dELUXE) y Obleas Djs (Sergio y Melo de Redacción Atómica) y de otros reclamos, que serán desvelados más adelante.

Así se definé GEM:
“Dent de Lleó” és el meu primer disc d’estudi. Està format per 10 cançons en valencià més una altra en castellà, totalment noves, tot i que algunes ja sonaven als directes del meu treball anterior en format maqueta “Seré del Viento”. Sóc l’autora de totes les lletres excepte “Alepo que és una adaptació d’una poesia d’Enric Bono. Hi ha una evolució madurativa tant en les lletres com en la música respecte a la maqueta. Pel que fa a l’estil ara sí, per fi, m’aprope més a l’indie pop, rock mantenint en alguna cançó el folk. El disc es titula “Dent de lleó” perquè per a mi representen un desig fet realitat. I el disc parla de desitjos, de somnis, de refugis personals i sobretot d’emocions. El disc està gravat a Globo Estudio (Massanassa) i produït per Tono Hurtado. Pel que fa als músics he comptat amb la col·laboració de Tono Hurtado al baix, teclats i veus, Toni Carrillo a la guitarra elèctrica i Ruben Llopis a la bateria.

Deluxe Pop Club El Cedro

Poeta Mas y Ros, 42
46022 Valencia