Captura de pantalla 2016-06-02 a las 10.03.56
Exposicions
Del jue 2/6 al jue 30/6 de 2016
Comissions Obreres del País Valencià
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Comissions Obreres del País Valencià té el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’exposició Gay pop! de Rubén Fresneda el proper dijous 2 de juny a les 20h a la seu del sindicat, plaça Nàpols i Sicília 5, València.

L’exposició serà d’àmbit simultani en València i Castelló, on s’inaugurarà el divendres 10 de juny a les 12.30h a la seu del sindicat a Castelló, plaça de les aules 5.

El treball de Rubén Fresneda, realitzat per a l’ocasió en collage sobre paper, està basat principalment en el pop art espanyol, el qual posseeix connotacions reivindicatives, de crítica, on la presència de la història es reflexa en cada obra. Aquesta partcular característica del nostre pop, també és utilitzada per Fresneda, qui mitjançant l’homoerotisme, l’apropiacionisme i l’ús d’un ampli ventall de símbols fàl·lics, manifesta la societat del segle XXI, encara heterosexista, fal·locèntrica i fal·lòcrata. Una societat on la figura de l’home heterosexual predomina per damunt d’altres homes i dones emprant tot un arsenal de símbols fàl·lics, dissenyats per a demostrar una suposada superioritat.

Gay pop!
Rubén Fresneda

Comissions Obreres del País Valencià Ciutat Vella

Pl. Nàpols i Sicília, 5
46003 Valencia