Confèrencia-Debat
Jueves 12/4 de 2018   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Especialistes de diferents disciplines es donaran cita al Centre Cultural La Nau demà, dia 12 de abril, en una taula redona titulada ‘Fronteres actuals de la ciència’. El debat, que està organitzat amb motiu del desé aniversari de l’Associació Amics de La Nau Gran, tindrà lloc a l’Aula Magna, a les 19 hores. L’entrada és lliure fins completar l’aforament.

La taula redona, que serà presentada per l’exrector de la Universitat de València, Francisco Tomás, catedràtic de Química Física, comptarà amb la participació dels catedràtics de la Universitat de València: José Bernabeu (Física Teòrica); Eugenio Coronado (Química Inorgànica i Premi Jaume I); Isabel Fariñas (Biologia Cel·lular) i Vicent Martínez (Astronomia i Astrofísica).

Amics de la Nau Gran és una associació que acull a 1.500 alumnes i exalumnes de la Nau Gran, el programa de la Universitat de València dirigit a aquelles persones majors de 55 anys que volen seguir estudiant. En l’actualitat és una de les associacions de majors universitaris que més socis congrega de tota Espanya i una de les més actives. Amb motiu del desé aniversari l’associació ha preparat una àmplia programació oberta a tot el públic que inclou taules redones, exposicions, conferències, concerts i teatre. A més de tots aquests actes, el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València dedicarà una exposició al desé aniversari de l’associació, que podrà visitar-se del 8 de maig al 3 de juny.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia