freaks-truna
Música
Jueves 6/12 de 2018   20.30
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

FREAKS & TRUNA
Dijous 6 de desembre 2018, 20:30
Mar d’Amura – 1er pis (antiga Escola del Cabanyal)
Venda d’entrades en barra des de les 18:30
5€ amb consumició inclosa

Aquest nou projecte de l’artista sonor i auto-luthier valencià Truna va ser presentat fa un any al Festival Internacional de Cinema de Castelló Cinemascore. Ara, arriba a Mar d’Amura de forma íntima i propera, per a un públic reduït.

“Freaks” (Tod Browning, 1932) és una pel·lícula de cult, sorprenent i única, que retrata d’una manera humana la vida d’uns éssers amb deformacions físiques reals. La majoria dels seus personatges no eren actors professionals, sinó mers ‘objectes d’exposició’ al circ.

Truna ha rescatat aquest clàssic cinematogràfic i li ha donat un tractament de film mut, respectant alguns moments originals que integra en la seua pròpia banda sonora. Emprant la seua “maleta màgica”, connectada a un violoncel i uns altres artefactes de la seua creació, produeix una sèrie de sons i composicions amb tints onírics i fantasmagòrics. A través d’un reproductor de Súper-8 modificat, es crearan ombres en paral·lel a la mateixa projecció; fins i tot el so de la màquina forma part d’aquesta peculiar musicalització en directe.

MÉS INFO SOBRE TRUNA:
http://dr-truna.blogspot.com/
https://afandeplan.com/truna-musico-auto-luthier/

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València