Altres
Sábado 13/4 de 2019   11.00
MuVIM
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El MuVIM complementa els dissabtes al matí la visita a l’exposició amb una ruta pel Cabanyal. L’activitat planteja una versió alternativa a la visita guiada tradicional traslladant al públic, l’autora i els continguts a la realitat que ha inspirat l’exposició “Quisera que siempre fuera así…”.
Després de visitar l’exposició en el MuVIM, visitarem el barri del Cabanyal, on l’autora, el comissari i la guia del museu desgranaran el procés de construcció d’un contingut cultural amb el propi espai representat com a teló de fons. Amb l’ajuda del guia es poden contextualitzar les decisions preses pels creadors amb la realitat que es pretén representar.

Aquesta visita, complementària a l’exposició “–“Quisera que siempre fuera así…”. – dijo él […]”, desenvoluparà una versió alternativa a la visita guiada tradicional i traslladarà al públic a la realitat que ha inspirat la mostra.

‘De la realitat al museu’ es realitzarà els dissabtes 6 i 13 d’abril (11.h) amb un màxim de 25 persones per grup inscrites prèviament a través del 963 883 730 o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a didactica.muvim@dival.es. Transport no inclòs.

MuVIM Ciutat Vella

Quevedo, 10
46001 Valencia