Tallers
Sábado 1/12 de 2018   09.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
40€

DIES: 1 DESEMBRE 2018
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 8 OCTUBRE
PROFESOR: Luis Calvente i Nacho Boix, d’Objetivo Valencia.
LLOC: sala Seminaris, jardí exterior i llit del riu Túria
HORARI: dissabte 1 de desembre, de 9 a 14 h i de 16 h a 20 h.
PREU: 40 €
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en millorar les seues fotografies de paisatge
NOTA: les persones assistents hauran de portar el seu mòbil Android o iPhone amb App de càmera (millor amb opcions configurables) i carregador de mòbil.

DESCRIPCIÓ
Hui en dia, portem sempre al damunt una càmera, al nostre smartphone, i amb ella pretenem captar no sols els millors records de cada dia, sinó també paisatges que ens impacten i ens enamoren en excursions i viatges. I, després, per descomptat, volem compartir-los a les xarxes socials! Encara que amb la càmera del mòbil en mode automàtic podem treure resultats bastant dignes i aplicar un filtre que sembla que tot ho salva, ens queden per explorar moltíssimes opcions que podrien millorar autènticament el paisatge retratat i aconseguir que els likes es disparen per mèrits propis.
Amb la professionalitat i experiència del professorat d’Objetivo València, amb una trajectòria consolidada en la fotografia de natura i de paisatge i experts en tot tipus de dispositius fotogràfics, aquest curs pretén que les persones assistents aprenguen, fàcilment i en poc temps, els trucs i consells bàsics per a utilitzar correctament la càmera del mòbil i aconseguir bones fotografies. S’explicarà com enquadrar correctament, utilitzar les escenes, evitar que isquen fotos mogudes, utilitzar el balanç de blancs i configurar els ajustos importants. Així, en tan sols un dia de taller intensiu, aconseguirem traure el màxim partit a la infrautilitzada càmera del mòbil per a poder captar fotografies de paisatge espectaculars.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia