cartell
Música
Sábado 27/8 de 2016   20.00
Gata de Gorgos
Gata de Gorgos (Zona + Alla…)
Entrada libre

L’associació musical GataFanClub celebra un any més el seu ja consagrat festival musical que enguany celebra la desena edició. Conscienciats amb la seua forma de fer les coses i fidels al seu estil, l’associació ha organitzat el seu festival més ambiciós fins al moment, recolzant com sempre a grups locals a la vegada que amb els millors grups del panorama musical nacional.

El plat fort d’aquesta desena edició seran els barcelonins Mujeres (que ja van participar en el #FIGA10) amb el seu últim disc Marathon, que es troba entre els millors de 2015 i el so dels quals ells mateixos defineixen com a “música nova amb sabates velles”. També estarà tocant el trio Juventud Juché que ens portaran al seu món de surrealisme punk. D’altra banda, els mallorquins Da Souza, que aquest mateix any han tocat al Primavera Sound, creuaran una altra vegada el Mediterrani per a fer sonar les seues guitarres en aquest festival. El poc comú duo valencià Siesta! portaran amb ells sintetitzadors, guitarres i altres aparells per a fer ballar a tots els presents. Disco las Palmeras! i Tigres Leones (coneguts pel seu videoclip parodia de l’espot de Mahou) seran uns altres dels convidats que juntament amb els locals Tremp i Los Sonidos faran de la nit del 27 d’agost una nit màgica per a tots els presents.

Com cada any, el festival obrirà les seues portes a les 20h, al camp de futbol de Les Sorts. L’entrada serà gratuïta i els preus tant del menjar com de la beguda, seran populars.

Gata de Gorgos Zona + Alla…

Gata de Gorgos
03740 Gata de Gorgos