TEM-HORIZONTAL-1
Música
Sábado 3/10 de 2020   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Murcof + Sergi Palau, Boris Divider, Estrato Aurora + Tuerto VJ

Encara que el festival Volumens mai ha tingut un lema en les seues anteriors edicions, pensem que aquest any era necessari i justificat fer-ho. Entre altres raons, per les circumstàncies excepcionals que estem vivint. Com deia el nostre admirat Carl Sagan, «a manifestacions excepcionals, arguments excepcionals».

Després d’un any intens i ple d’incertesa a causa de les circumstàncies sanitàries que estem vivint, l’equip de Volumens fa un pas endavant i afronta una nova edició del festival. Una nova edició diferent a les anteriors però renovada i ambiciosa. Enguany hem decidit dur a terme 3 accions que facen visible la filosofia del festival més enllà de les nostres fronteres. Mantindrem la proposta presencial amb una nodrida selecció d’artistes locals, nacionals i internacionals que han passat per Volumens en anteriors edicions. Aquests concerts es realitzaran en nou espai en la trajectòria de Volumens, el Teatre el Musical.

RESET naix com a revulsiu a la situació que tots nosaltres estem vivint. Una manera de deixar constància d’un fatídic moment històric. Una mirada arrere que serveix per a encarar el futur en col·lectivitat i comunitat. Una manifestació de creativitat i compromís. Un reset als hàbits i costums que teníem interioritzats.

Durant aquests 5 anys d’existència Volumens ha hagut de moure’s per diferents instal·lacions i seus, amb tot el que això suposa. Interaccionant la nostra proposta artística/científica/ tecnològica amb les arquitectures i singularitats d’aquests espais. Però el repte d’enguany es presentava com una quimera.

És per això que l’edició d’enguany suposa un desafiament a nivell professional, artístic i administratiu.

Aquesta vegada més que mai, reclamem la vostra participació perquè el món de la cultura no es visca només des d’una pantalla, sinó que les experiències s’assaborisquen en viu i en directe.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia