LMvesosCARTEL-731x1030
Altres
Domingo 6/5 de 2018   20.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Què és això de vesos amb V? Vesos significa València Escena Sostenible. És un festival de portes obertes de música i sostenibilitat, organitzat per l’Associació valenciana N Flotant.

El Festival Vesos té com a objectiu promoure la cultura de proximitat, baix el llindar de la sostenibilitat i altres valors com compromís, entreteniment i ecologia, des d’un prisma innovador i tecnològic. És, per tot això, un espai on descobrir la música més efervescent i actual del panorama musical valencià, on entendre la problemàtica mediambiental i el futur de la societat valenciana cap a un model sostenible.

Considerem essencial la conscienciació i el gaudi de tota la família, de manera que els més menuts comptaran amb el seu propi mini festival dins de Vesos. Vesets consistirà en un conjunt d’activitats variades de cultura i sostenibilitat, perquè xiquets i xiquetes es puguen divertir aprenent.

L’Associació N Flotant pretén promoure la cultura valenciana, principalment l’escena musical, en cooperació amb la resta d’arts, així com la gastronomia, artesania i producció i innovació d’empreses de la Comunitat Valenciana. Tot això creant un espai on tots els artistes puguen convergir i crear sinergies de cooperació i projectes comuns sempre baix criteris de sostenibilitat.

Concerts, activitats per als més menuts (Vesets), llocs de menjar de quilòmetre zero, exposicions, tallers i xerrades sobre sostenibilitat tindran cabuda en les tres jornades d’esta nova edició.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia