Música
Sábado 10/6 de 2017   21.00
Gran Teatre de Xàtiva
Xàtiva (Zona + Alla…)
Entrada libre

Sés / Les Kol·lontai
Lloc: Plaça del Mercat
Hora: 21:00h
Entrada: lliure

SÉS és una cantautora corunyesa de trajectòria ascendent i imparable que després de la seua irrupció al mercat l’any 2011 està considerada per la premsa com “la revolució de l’escena musical gallega”.
L’estil de SÉS barreja amb les dosis exactes dels ingredients d’aquesta fórmula màgica que aconsegueixen un resultat original i genuí: rock’n roll, tradició oral gallega i certa cadència de la cançó d’autor llatinoamericana amb actitud punk, reivindicació i maneig escènic amb una constant i permanent interlocució amb els seus seguidors dins i fora dels escenaris.
El seu discurs valent, nou, contundent i directe fan de la figura de Ses la veu de molts, l’altaveu precís.

LES KOL·LONTAI
Les cantautores Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal s’uneixen per reivindicar la llibertat i la igualtat a través de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen.
Alexandra Kol·lontai va ser la primera dona ambaixadora de la història en la revolució bolxevic, ara fa 100 anys. També Violeta Parra, referent de la cançó xilena i llatinoamericana, celebra el seu centenari. Les dones, protagonistes absolutes.

Gran Teatre de Xàtiva Zona + Alla…

Académic Maravall, 8
46800 Xàtiva