Música
Sábado 3/6 de 2017   20.30
Gran Teatre de Xàtiva
Xàtiva (Zona + Alla…)
5€

Mireia Vives i Borja Penalba
Lloc: Gran Teatre
Hora: 20:30h
Entrada: 7€

Mireia Vives (Llíria) és la capacitat de sentir i interpretar cançons feta cos. Procedent de Llíria, va començar la seua aventura musical amb Bakanal, continuà durant 10 anys amb el mític grup valencià Rapsodes, i des de 2015 comença una etapa musical al costat de Borja Penalba. Emoció, delicadesa, energia i bones vibracions, això encomana Mireia Vives amb la seua veu i això és el que transmet quan interpreta cançons.
Borja Penalba (València) La música s’apoderà d’ell sent un adolescent, i ara la guitarra és
apèndix de les seues mans. Ha treballat amb i per a artistes com Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil o Maria del Mar Bonet entre molts altres. Ha musicat Estellés, Marçal, Villangómez, Roís de Corella, Ausiàs March, Granell… Ha composat BSO com Salvador (Puig Antich) o Enxaneta. Ha co-creat espectacles com Tranuites Circus, Llits, Estellés de mà en mà o Ovidi3, i ara aboca tota la seua experiència i passió al projecte conjunt amb Mireia Vives.
Junts volen transmetre les seues actuals inquietuds, oferint la seua mirada personal del que els envolta. Eclèctics i experimentats en la música, fugen de qualsevol etiqueta. Tan sols fan cançons i les canten, siga a partir de poemes aliens o mots propis. Fins ara han oferit dos espectacles:
L’amor fora de mapa i cançons de fer camí. Al Festival Música i Lletra presentaran disc nou “línies en cel elèctric” amb una banda en aliança per a l’ocasió.

Gran Teatre de Xàtiva Zona + Alla…

Académic Maravall, 8
46800 Xàtiva