Música
Sábado 27/5 de 2017   20.30
Gran Teatre de Xàtiva
Xàtiva (Zona + Alla…)
7€

Cesk Freixas / Abraham Rivas
Lloc: Gran Teatre
Hora: 20:30h
Entrada: 7€

ABRAHAM RIVAS
El cantautor resident a Xàtiva, Abraham Rivas presenta el seu nou disc “Cançons de la roba estesa”.
Autodidacta i multiinstrumentista, els darrers anys ha exercit de músic de sessió i acompanyament per a artistes i formacions com ara Òscar Briz , Xavier Morant , Alvar Carpi o Ona Nua, projecte del qual forma part actualment. Recentment també ha entrat a formar part del grup Musicants.
En el decurs d’aquestes i altres col·laboracions ha anat desenvolupant una manera pròpia de fer cançons. La primera mostra va ser L’art de Glauc (Autoeditat, 2015), disc que va ser nominat en la X edició dels Premis Ovidi Montllor en la categoria de cançó d’autor.
A “Cançons de la roba estesa” (Mésdemil, 2017), presenta un treball molt més madur i acurat pel que fa a la composició, producció i gravació.
https://www.facebook.com/AbrahamRivas.Xativa/

CESK FREIXAS
Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004.
Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat sis treballs discogràfics, ha publicat dos llibres i ha dut a terme més de 1.500 actuacions.
Al Festival Música i Lletra presentarà PROPOSTA, el seu sisè disc. Després de renovar-se i reivindicar un so més contundent amb l’anterior treball discogràfic (PROTESTA, 2014), el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles torna als escenaris recollint l’experiència de 13 anys ininterromputs dedicats a l’ofici de fer cançons. De nou, l’aliança inseparable amb Víctor Nin, guitarrista que l’acompanya des de l’any 2006, que ha arranjat i produït els seus tres darrers discos, torna a posar de manifest la vigència i l’originalitat d’aquest treball conjunt. Amb PROPOSTA, Cesk Freixas connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica, identificantse en la reflexió i en l’autocrítica, i evidenciant que el gir cap a sonoritats contundents, i a vegades també més mediterrànies, es justifica en aquesta intenció de seguir actualitzant el discurs i l’estètica de la cançó de protesta.

Gran Teatre de Xàtiva Zona + Alla…

Académic Maravall, 8
46800 Xàtiva