Turia
Altres
Domingo 20/5 de 2018   11.00
Masia de Sant Antoni
Benifaió (Zona + Alla…)

Esta edició es presenta amb més productes de proximitat, música, art, tallers i gastronomía i es celebrarà el diumenge 20 de maig a la Masia de Sant Antoni, a Benifaió.

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, Cervesa Turia presenta de nou el ‘Festival de l’horta Turia’, un punt d’encontre entre agricultors, projectes i col·lectius que mantenen com a qüestió en comú l’horta de València. Entre d’altres continguts, hi haurà converses i presentacions de projectes que tenen com a protagonista l’horta, així com una zona expositiva comissariada per la galeria Pepita Lumier. La música l’oferiran una selecció de 4 grups dels més interesants de l’escena actual com són Enric Montefusco, Renaldo & Clara i els valencians La Plata i Polock.

Esta segona edició del festival també comptarà amb venda directa d’agricultors de la zona i servei de graella per a elaborar in situ els productes adquirits. A més, els assistents podran participar en tallers d’artesania relacionats amb l’horta. Tot en una ubicació immillorable: la Masia de Sant Antoni, a Benifaió, en mig d’horts de tarongers.

La jornada del festival serà el diumenge 20 de maig de 11 a 21h i les entrades es podran adquirir a través de www.hortaturia.es/festivaldelhorta. En este horari hi haurà servici d’anada i tornada en autobús des de València.

Masia de Sant Antoni Zona + Alla…

Benifaió
46450 Benifaió