Cinema
Jueves 14/7 de 2016   21.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

El Festival de la Cançó del Grau porta a Las Naves la projecció del documental ‘¡El peor Dios!’ (A. Montes, D. Arasanz, N. Tarela/2013/Spain/86MIN), un acostament intimista a la vida i obra del grup Desechables.

Autodestrucció. Drogues. Crim. Punk. Allà va la impossible tragèdia de D’usar i tirar, grup maleït definitiu. Tots els protagonistes (incloent a Tere D’usar i tirar) expliquen la foscor, el vici i la mala fortuna dels Cramps dels afores. La banda sonora està composta únicament per les caninos de Desechables.

Al llarg del documental anirem repassant la cronologia del grup i les qüestions més humanes que s’han vist implicades en la trajectòria de la banda. Per a este fi, el documental s’ha construït, d’una banda, basant-se en el nombrós arxiu disponible sobre la banda i, d’un altre, per mitjà de les entrevistes i els plans recurs dels protagonistes i el seu entorn en l’actualitat. El muntatge és cru i sec per a potenciar el mite i eixe halo de misteri que sempre ha rodejat al grup.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia