Música
Viernes 31/5 de 2019   22.30
Catarroja
Catarroja (Zona + Alla…)

El divendres 31 de maig se celebra per quart any consecutiu el CUC Festival, un esdeveniment gratuït dirigit a la població juvenil on es reuneixen els diferents vessants del hip-hop: la música, l’esport, la pintura i la dansa.
A les 19:00 començaran les activitats amb el club de patinatge local L’Horta Sud Patina, que oferirà una exhibició de patinatge promocionant aquest esport per la comarca amb els seus trucs i eslàloms a tota velocitat. Gaudirem d’un espectacle de cal·listènia, la disciplina d’entrenament del moment a càrrec de jóvens de la població, i també s’obrirà un panell de lliure expressió de grafit organitzat per De tripas Aerosol, una iniciativa que combina art urbà, reciclatge i educació. L’associació cultural de hip-hop, Lets Grow, realitzarà una exhibició de break dance i dansa urbana per a totes aquelles persones interessades en el ball.
Els carrers del voltant es transformaran amb la cercavila de l’espectacle Distopía de Borumbaia Percusión. Amb el seu ritme de fons, veurem una tribu itinerant que ha aconseguit sobreviure a l’apocalipsi combina foc, tambors i monstres mutants.
A les 21.30 començarà l’exhibició de freestyle feta per Hip Hop València, una organització que promou el hip-hop organitzant concerts i batalles de galls. Aquest espectacle comptarà amb grans referents de la improvisació com Sara Socas, Erika2Santos, Hander i Recon, amb l’actuació final de Karim Barek. A la mateixa hora, es farà l’exhibició artística de pintura mural amb De tripas Aerosol, Xolaca i Alba Bla.
Per acabar, a les 22.30 s’iniciaran les actuacions musicals amb Tesa, una de les principals veus femenines del rap en valencià. També estarà Atupa, el grup de rapers de Montcada, i Maldats, el grup que combina rap amb metal i dancehall.

Catarroja Zona + Alla…

Catarroja
Catarroja